Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Να και ο χιονάνθρωπος μας!!

Να που ήρθε κι ο Δεκέμβρης, γι'αυτό θα πρέπει να οργανωθούμε και να φτιάξουμε διάφορες  όμορφες χειροτεχνίες, για να στολίσουμε το σπίτι μας!!                                                                     Φτιάξαμε έναν γλυκύτατο, όμορφο χιονάνθρωπο!!


Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν 1 χάρτινο πιάτο( απο αυτά που χρησιμοποιούμε στα πάρτι), το οποίο το κόψαμε στη μέση και τα κολλάμε το ένα αντίθετα απο το άλλο ώστε να σχηματιστεί μια τσεπούλα. Χαρτόνι λευκό κανσόν για να φτιάξουμε το κεφάλι, εμείς χρησιμοποιήσαμε για το καπέλο κίτρινο χαρτόνι κανσόν, εσείς μπορείτε να πάρετε ότι χρώμα θέλετε.
Πορτοκαλί χαρτόνι κανσόν για να δημιουργήσουμε τη μύτη του. Μια κορδέλα που μπορεί να έχετε στο σπίτι, όλο και κάποιος θα σας έφερε ένα γλυκάκι, την οποία την κάνουμε ένα ωραίο φιόγκο και
το κολλάμε κάτω απο το κεφάλι του. Για κουμπάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αληθινά κουμπιά, εμείς εδώ φτιάξαμε τα κουμπιά με χαρτόνι σε πράσινο χρώμα. Χρησιμοποιήστε μπόλικη ασημόσκονη ή χρυσόσκονη άλλωστε το απαιτεί και ο καιρός!! Κολλήστε του και ματάκια και έτοιμος για να ττον κολλήσουμε στην πόρτα μας ή στα παράθυρά μας!!
Μια συμβουλή μόνο, να χρησιμοποιήστε το πιστόλι με τη σιλικόνη για να κολλήσετε τον χιονάνθρωπο, η απλή κόλλα δεν κάνει και πολύ δουλειά!!
Βάλτε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και σας υπόσχομαι θα περάσετε τέλεια με το παιδάκι σας και ο μικρός σας δημιουργός θα νιώσει πολύ περήφανος για τον εαυτό του!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου