Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ω Έλατο, Ω Έλατο....Τι Έλατο είσαι εσύ??

Όλοι έχουν ξεκινήσει και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρέα με τα μικρά ζουζούνια. Η μουσική, η χαρά έχουν απλωθεί παντού στο σπίτι, τα μικρά ανυπομονούν να έρθει ο Άγιος Βασίλης, να τους φέρει τα δώρα τους.
Γι'αυτό και εμείς αποφασίσαμε να μπούμε στο χριστουγεννιάτικο κλίμα και να στολίσουμε το δέντρο μας. Αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό απο τα άλλα δέντρα, για δείτε το λιγάκι!!


Φτιάξαμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο απο περιοδικό!! Θα χρειαστεί απο τις μαμάδες και απο τα παιδιά μια μικρή υπομονή, για να διπλωθούν όλες οι σελίδες. Όσο για το στολισμό μας, όπως βλέπετε το διακοσμήσαμε με ποπ κορν,που τα βάψαμε με κόκκινη τέμπερα, χαρτάκια απο σοκολατάκια με τον Άγιο Βασίλη, θα τα βρείτε και στα σούπερ μάρκετ, διακοσμητικά λουλουδάκια και φυσικά το αστέρι μας το φωτεινό.Μπορείτε να φτιάξετε αστέρι και με χαρτόνι. Φυσικά επειδή είναι ένα ξεχωριστό δέντρο, μπορείτε να το στολίσετε όπως θέλετε, ακόμα και να το βάψετε ή να το γεμίσετε με χρυσόσκονη. Το πιο σημαντικό είναι να το απολαύσετε με τα παιδιά σας και να το χαρείτε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου